Bel: 085-2083902!
High Wine
Geniet van een gezellige high wine met drankjes en hapjes en reserveer een wijnarrangement bij Puur & Lekkerrr. Een sensationele wijnproeverij.

High wine bij Puur & Lekkerrr

Geniet van een heerlijke en gezellige high wine in Amstelveen en reserveer jouw tafeltje bij Puur & Lekkerrr. Wij serveren jou en je gezelschap diverse met zorg geselecteerde wijnen en smakelijke, bijpassende hapjes. Op deze manier ervaar jij een sensationele wijnproeverij die al jouw zintuigen laat prikkelen.

High wine arrangement op maat

Een high wijn is in principe hetzelfde als een high tea, alleen dan met wijn. Onder het genot van verschillende amuses en fingerfood laten wij jou diverse bijpassende wijnen proeven. In totaal serveren we 4 selecties van culinaire gerechtjes met een daarbij passende wijn. De dranken in ons assortiment zijn met zorg geselecteerd, waardoor je zeker weet dat je bij ons geniet van kwaliteitswijnen. Voor de lekkernijen maken we bovendien gebruik van pure en verse ingrediënten. Dit in combinatie met een goed glas wijn staat garant voor een smakelijke verwennerij.

Voordat wij de hapjes en drankjes opdienen, vragen we jou en je gezelschap overigens eerst waar jullie van houden. Ben je bijvoorbeeld een echte Chardonnay-liefhebber? Of houd je toch meer van Merlot? Aan de hand van jouw wensen zullen we vervolgens het wijnarrangement samenstellen.

High wijn reserveren

Het high wine-arrangement is te boeken vanaf 2 personen en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het aantal personen en het tijdstip maken niet uit, zolang het maar binnen ons restaurant en onze openingstijden past. De kosten bedragen € 28,50 per persoon. Wij vragen je minimaal tot 1 dag van tevoren te reserveren, zodat we alle benodigdheden tijdig in huis kunnen halen. Geef eventuele allergieën en diëten direct tijdens de reservering door, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Kom ontspannen en genieten in een gezellige sfeer en reserveer jouw high wine bij Puur & Lekkerrr in Amstelveen door te bellen naar 085-2083902. Via het contactformulier vraag je eventueel meer informatie op. Wij helpen je graag verder.