Bel: 085-2083902!
High Tea
Bega jouw zoete zonde en ervaar een onvergetelijke middag door een high tea te reserveren bij Puur & Lekkerrr. Onbeperkt thee met heerlijke hapjes.

Een gezellige high tea bij Puur & Lekkerrr

Bij Puur & Lekkerrr kun je terecht voor een smakelijke en gezellige high tea in Amstelveen. In ons sfeervolle restaurant of op ons knusse terras geniet jij onder het genot van onbeperkte kopjes thee of koffie van uiteenlopende zoete en hartige smaaksensaties. Reserveer en bega jouw zoete zonde!

Met zoete en hartige hapjes

Een high tea – ook wel afternoon tea of tea party – is een Engels gebruik waarbij je thee of koffie drinkt onder het genot van lekkere hapjes. Van origine werd de Engelse high tea aan hoge tafels geserveerd. Hieraan heeft het gebruik dan ook zijn naam te danken. In principe is het de thee die de high tea party maakt. Maar de bijhorende zoete en hartige gerechtjes zijn net zo zeer belangrijk om een er een geslaagde en heerlijke middag van te maken. Wij bieden overigens twee verschillende high teas: de standaard en de deluxe variant. Bij beide versies krijg je onder meer scones, sandwiches, zoete lekkernijen en warme hapjes. De High Tea Deluxe heeft daarnaast een glaasje prosecco en jus d’orange extra. Uiteraard zijn thee en koffie onbeperkt.

Prijzen
High Tea Standaard: €22,50 p/p
High Tea Deluxe: €28,50 p/p

High tea reserveren

Het theefeestje is te reserveren vanaf twee personen en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. We vragen je minimaal 1 dag van tevoren te bellen, zodat wij de nodige ingrediënten in huis kunnen halen. Het aantal personen en de tijden maken niet uit, zolang het maar binnen ons restaurant en de openingstijden past. Normaliter serveren restaurants alle lekkernijen in een keer, wij pakken dit echter anders aan. Allereerst voorzien wij jou en je gezelschap namelijk van zoete hapjes, waarna de high tea-sandwiches volgen. Als laatst serveren we de warme hapjes. Door alles apart op te dienen blijft het eten vers en op een juiste temperatuur. Natuurlijk houden we op aanvraag rekening met allergieën en diëten.

Een high tea reserveren bij Puur & Lekkerrr in Amstelveen? Bel naar 085-2083902 en wij helpen je spoedig verder. Meer informatie over ons high tea-arrangement vraag je op via het contactformulier. Laat ons jouw high tea organiseren en ervaar een onvergetelijke middag!