Bel: 085-2083902!
Borrelen
Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een heerlijke borrel met bijpassend hapje bij Puur & Lekkerrr. Diverse drankjes en lekkernijen.

Gezellige borrelen bij Puur & Lekkerrr

Ben je op zoek naar een leuk adresje om gezellig te borrelen in Amstelveen? Na 18:30 uur kun je bij ons terecht voor een hapjes en een drankje in ons restaurant of op ons terras. Zo geniet jij van diverse smaaksensaties en kom je helemaal tot rust. Bovendien is een borrel hét ideale moment om bij te kletsen met jouw gezelschap.

Diverse drankjes

Op onze drankenkaart hebben we verschillende wijnen en bieren staan. Van Souvignon Blanc en Merlot tot Heineken en speciaalbier. Onze speciale bieren zijn afkomstig van De Naeckte Brouwers, een brouwerij die diverse geliefde streekbieren brouwt en een begrip is in de regio. Daarnaast hebben we alcoholvrij bier en nog vele andere drankjes zoals frisdranken, sapjes en koffiespecialiteiten. Genieten doe je in ons knusse restaurant of op ons mooie terras. Kom langs op een vrije middag of pak ’s avonds na het werk nog even de laatste zonnestralen mee. Puur & Lekkerrr is eenvoudig te bereiken met de bus of de tram. Bij het winkelcentrum waarin onze zaak gelegen is kun je overigens gratis parkeren.

Bijpassende borrelhapjes

Van 18:30 uur tot sluitingstijd geldt onze borrelkaart met heerlijke amuses en fingerfood: lekkere hapjes voor bij de borrel. Hierbij gaat het om borrelhapjes zoals een bittergarnituur, kaasplankje en tapasplankje met kaas, worst en olijven. Bij ons kun je tevens terecht voor een high wine, waarbij je onder het genot van een goed glas wijn geniet van verschillende lekkernijen. Borrelen in onze lunchroom is leuk samen met vrienden, familie of collega’s!

Wil je een wijntje drinken of biertje drinken in Amstelveen? Kom dan tijdens openingstijden langs bij Puur & Lekkerrr. Reserveren is in principe niet nodig, tenzij je een high wine wenst. Voor meer informatie kun je bellen naar 085-2083902 of het contactformulier invullen. Gezellig borrelen doe je bij ons!